Super League gaat mogelijk toch door als open competitie

De Super League gaat mogelijk toch door als een open competitie. De drie resterende topclubs, Juventus, Real Madrid en Barcelona, hebben aangegeven het idee weer nieuw leven in te willen blazen.

Achter de schermen zijn de topclubs bezig geweest met een andere opzet van het toernooi. De oorspronkelijke gesloten opzet kreeg veel weerstand van supporters, fans, spelers, clubs en voetbalbonden.

Het nieuwe idee van de Super League 2.0 is een open competitie, waarvoor clubs zich via de nationale competitie kunnen plaatsen.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 26-02-2022 14:27 | Bijgewerkt op: 26-02-2022 14:27 | Auteur: Patrick de Graaf


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Super League gaat mogelijk toch door als open competitie. De drie resterende topclubs hebben aangegeven het idee weer nieuw leven in te willen blazen.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.