Rechter verbiedt straf tegen oprichters van Super League

De Spaanse rechtbank heeft een voorlopige uitspraak gedaan over de juridische grond van de Super League. Volgens de rechter in Madrid mogen de oprichters niet gestraft worden.

De UEFA en de FIFA hebben aangekondigd om alle deelnemende teams uit te sluiten van deelname aan andere competities en toernooien.

De oprichters hebben zelf de commerciële rechter in Madrid verzocht om een uitspraak te doen. Door deze voorlopige uitspraak kunnen de voetbalbonden op dit moment geen sancties opleggen.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 20-04-2021 17:05 | Bijgewerkt op: 20-04-2021 17:05 | Auteur: Patrick de Graaf


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Een rechter in Spanje heeft de voetbalbonden verboden de Super League-oprichters te straffen. Het betreft een voorlopige uitspraak dat niet definitief is.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.