Real Madrid, Man City en Chelsea uit Champions League

De geruchten gaan dat Real Madrid, Manchester City en Chelsea uit het lopende seizoen van de Champions League worden gezet. Jesper Moller, lid van het uitvoerend comité van de UEFA, heeft dat zojuist gezegd.

Dit betekent dat Paris Saint-Germain als enige club zal overblijven in de halve finales van het miljoenenbal. 

Ook Manchester United en Arsenal zijn nog actief in het Europese voetbal. Zij spelen in de halve finales van de Europa League.

De verwachting is dat de voetbalbond aankomende vrijdag een besluit neemt over de toekomst van de clubs in de hoogste Europese voetbaltoernooien.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 19-04-2021 19:45 | Bijgewerkt op: 19-04-2021 19:45 | Auteur: Patrick de Graaf


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Real Madrid, Manchester City en Chelsea worden uit de Champions League gezet. Ook Manchester United en Arsenal worden gediskwalificeerd.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.