Nieuwe Super League wordt toch afgelast na afhaken clubs

De nieuwe Super League wordt toch afgelast, nadat de helft van de clubs na 2 dagen toch afhaken. Alle 6 Engelse oprichters hebben zich teruggetrokken, waardoor 3 Spaanse en 3 Italiaanse clubs geen toekomst meer zien.

De voorzitters van Real Madrid en Juventus zijn de initiatiefnemers van het project voor het grote geld. Zij hebben echter geen rekening gehouden met de massale protesten van de voetbalfans, spelers, trainers en de voetbalbonden.

Florentino Pérez en Andrea Agnelli verwachten niet dat de Super League nog kan slagen, nu er zoveel tegenstand is. De chaos heeft echter heel wat breuken opgeleverd tussen clubeigenaren en fans.

Toch heeft de situatie wel iets opgeleverd voor de topclubs. De UEFA denkt namelijk na over het verhogen van het prijzengeld voor de Champions League. Ook wordt misschien de aangekondigde hervorming vervroegd.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 21-04-2021 11:22 | Bijgewerkt op: 21-04-2021 11:22 | Auteur: Patrick de Graaf


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Super League wordt toch afgelast, nadat alle Engelse clubs zijn afgehaakt. Voorzitters van Real Madrid en Juventus denken dat er geen kans van slagen is.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.