Grote voetbalclubs zijn tegen de nieuwe supercompetitie

Grote voetbalclubs als Bayern München, Borussia Dortmund en FC Porto zijn tegen de nieuwe supercompetitie. Dat laten ze weten in reactie op het gezamenlijke statement van de oprichters.

De twee Duitse clubs maken geen deel uit van de groep van twaalf oprichters, en grijpen dus naast het grote geld. Volgens de clubs is dit een bewuste keuze, aangezien men vóór de nieuwe plannen van de Champions League zijn.

Ook FC Porto laat weten niets te zien in deelname aan de Super League. Een gesloten competitie is volgens hen niet toegestaan in Europa, en ook de Portugese voetbalbond is er tegen.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 19-04-2021 13:45 | Bijgewerkt op: 19-04-2021 13:45 | Auteur: Patrick de Graaf


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Grote clubs als Bayern München, Borussia Dortmund en FC Porto zijn tegen de supercompetitie. De clubs geloven in de hernieuwing van de Champions League.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.