Nog te veel losse eindjes bij de Super League aldus Ajax

Update: ook Ajax heeft zich ondertussen uitgesproken tégen de nieuwe gesloten competitie. Edwin van der Sar zegt verrast en teleurgesteld te zijn.

Ajax vindt het nog te voorbarig om te reageren op de plannen van de Super League. Een woordvoerder van de club laat dat weten, nadat er concrete plannen zonder Ajax zijn gemaakt.

Volgens de woordvoerder zijn er nog te veel losse eindjes om nu een standpunt in te nemen. Ajax heeft de ambitie om aan te haken bij de top, en ziet dit mogelijk als een uitgelezen kans.

De Amsterdammers behoren niet tot de eerste 12 clubs die de Super League oprichten. Het is de bedoeling dat de nieuwe competitie met 20 teams zal starten, dus er kunnen nog 8 deelnemers bij.

Er bestaan vermoedens dat Ajax deel wil nemen aan de nieuwe supercompetitie, maar wel onder voorwaarden en zonder consequenties. Erdwin van der Sar wil nog niet op de zaken vooruit lopen.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 19-04-2021 15:15 | Bijgewerkt op: 19-04-2021 15:15 | Auteur: Patrick de Graaf


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Ajax vindt het nog te voorbarig om te reageren op de plannen van de Super League. Een woordvoerder laat dat weten, nadat er plannen zonder Ajax zijn.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.