Chelsea en Manchester City trekken zich mogelijk terug

Na alle kritiek op de nieuwe Super League zijn twee clubs beginnen te twijfelen over hun deelname. Chelsea en Manchester City trekken zich mogelijk toch terug.

In Engeland gaan de geruchten dat niet alle deelnemende clubs even enthousiast zijn over de gesloten competitie. Juventus, Real Madrid, Liverpool en Manchester United zijn de initiatiefnemers, en de rest heeft zich aangesloten om de boot niet te missen.

Dat de Super League veel meer geld oplevert, is breed onderzocht. Dit heeft de twijfelende clubs toch over de streep getrokken. Nu er meer tegenstand is dan verwacht en ook de UEFA met sancties komt, is er onzekerheid opgetreden bij Chelsea en Manchester City.

Volgens bronnen proberen de oprichters ook Bayern München, Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain bij de groep te betrekken. De Duitse teams moeten binnen een maand reageren, PSG binnen twee weken.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 20-04-2021 13:20 | Bijgewerkt op: 20-04-2021 13:20 | Auteur: Patrick


Deel 'Chelsea en Manchester City trekken zich mogelijk terug'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Chelsea en Manchester City trekken zich mogelijk terug uit de Super League.