Chelsea en Manchester City trekken zich mogelijk terug

Na alle kritiek op de nieuwe Super League zijn twee clubs beginnen te twijfelen over hun deelname. Chelsea en Manchester City trekken zich mogelijk toch terug.

In Engeland gaan de geruchten dat niet alle deelnemende clubs even enthousiast zijn over de gesloten competitie. Juventus, Real Madrid, Liverpool en Manchester United zijn de initiatiefnemers, en de rest heeft zich aangesloten om de boot niet te missen.

Dat de Super League veel meer geld oplevert, is breed onderzocht. Dit heeft de twijfelende clubs toch over de streep getrokken. Nu er meer tegenstand is dan verwacht en ook de UEFA met sancties komt, is er onzekerheid opgetreden bij Chelsea en Manchester City.

Volgens bronnen proberen de oprichters ook Bayern München, Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain bij de groep te betrekken. De Duitse teams moeten binnen een maand reageren, PSG binnen twee weken.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 20-04-2021 13:20 | Bijgewerkt op: 20-04-2021 13:20 | Auteur: Patrick de Graaf


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Chelsea en Manchester City trekken zich mogelijk terug uit de Super League.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.