3 clubs staan volgens statement nog achter de Super League

In een statement laten de drie overgebleven clubs weten dat ze nog volop achter de plannen voor een Super League staan. Barcelona, Real Madrid en Juventus vinden dat de huidige situatie van het Europese voetbal moet veranderen.

Het bestaande systeem werkt volgens hen niet. Het voorstel van de clubs is er op gericht om de sport verder te ontwikkelen. In de hele voetbalpiramide komen meer middelen beschikbaar met de komst van een Super League.

De drie organisatoren zijn van mening dat het voorstel voldoet aan de wetten en regels. De 9 clubs die de stekker uit het project hebben getrokken, hebben dat volgens hun gedaan onder grote druk van de UEFA.

3 clubs staan volgens het statement nog achter de Super League

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 27-05-2021 19:19 | Bijgewerkt op: 27-05-2021 19:19 | Auteur: Patrick de Graaf


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!In een statement laten FC Barcelona, Real Madrid en Juventus weten dat ze nog volop achter de plannen voor een Super League staan. Ze voldoen aan de wet.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.