12 topclubs bevestigen de komst van de Super League

12 topclubs hebben de komst van de nieuwe Super League bevestigd. Laat op de zondagavond werden de geruchten bevestigd in een gezamenlijk statement.

Momenteel zijn er 12 oprichters, maar het is de bedoeling dat de competitie met 20 teams gespeeld gaat worden. Er zullen nog 3 oprichters bijgezocht worden. De resterende 5 clubs mogen aan de Super League deelnemen op basis van hun prestaties van het voorgaande seizoen.

De oprichters van de Super League zijn Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur, AC Milan, Juventus, Internazionale, Atlético Madrid, Barcelona en Real Madrid.

De competitie moet zo snel mogelijk van start gaan, maar een concrete datum is nog niet genoemd.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 18-04-2021 23:30 | Bijgewerkt op: 18-04-2021 23:30 | Auteur: Patrick de Graaf


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!12 topclubs hebben de komst van de nieuwe Super League bevestigd. Laat op de zondagavond werden de geruchten bevestigd in een gezamenlijk statement.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.