Deze wedstrijden van het WK in Qatar zijn het kijken waard

Het WK van 2022 vindt dit jaar relatief laat plaats. Normaal gesproken kan je het WK in de zomer kijken, maar doordat het WK dit jaar plaatsvindt in Qatar wordt het later in het jaar gehouden. Het is hierdoor mogelijk om in de maanden november en december te genieten van het WK in Qatar. Voetbal is uiteraard een sport die over de hele wereld zeer populair is. Nu het dan weer tijd is voor het WK zal de hele wereld vol met spanning gaan kijken naar de voetbalwedstrijden. Tijdens het WK kan er genoten worden van de leuke sport voetbal. Vorig jaar was het tijd voor het EK en dat was een groot succes. Dit jaar is het echter weer tijd om de continenten buiten Europa ook te betrekken bij deze geweldige sport. Het WK zorgt er daardoor voor dat landen als Brazilië, Argentinië, Canada en Australië ook weer mee kunnen doen. 

WK Qatar

Het WK van Qatar zal over de hele wereld bekeken gaan worden. Als land is Qatar relatief ver van ons eigen land af. Hierdoor is het soms wat lastiger om de wedstrijden te gaan bekijken. De meeste wedstrijden zullen echter alsnog gedurende de dag te bekijken zijn. Hierdoor kan er ook in Nederland gewoon genoten worden van de wedstrijden van het WK. Het WK bij Qatar vindt vanwege de weersomstandigheden plaats in het latere deel van het jaar. Dit zorgt ervoor dat we tijdens de koudere maanden kunnen genieten van leuke voetbalwedstrijden. Zo kan je samen met familie of vrienden gaan genieten van de strijd tussen land over de hele wereld. 

De wedstrijden

Bij de wedstrijden is het eerst belangrijk om de fase van de poule door te komen. Deze poulefase is noodzakelijk om door te stromen naar de achtste finales. In totaal zijn er acht poules met vier nationale teams per poule. Nederland bevindt zich hierin bij het gastland van Qatar. Daarnaast zal Nederland spelen tegen Senegal en Ecuador. In de poulefase zijn er een paar poules met landen van grote namen. Een wedstrijd als Brazilië tegen Zwitserland zal onder andere voorbij gaan komen in de poulefase. Jouw voorspelling voor Brazilië - Zwitserland is dus een onderdeel waar je uit moet gaan kiezen in de poulefase van het WK. Daarnaast zijn er nog een paar andere spannende wedstrijden die in de poulefase gaan plaatsvinden. Denk hierbij aan wedstrijden als: Frankrijk tegen Denemarken, Spanje tegen Duistland of Portugal tegen Uruguay. De poulefase zal dus al voor leuke wedstrijden gaan zorgen dit WK in Qatar. 

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 15-11-2022 20:19 | Bijgewerkt op: 15-11-2022 20:19 | Auteur: Patrick de Graaf


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Het WK van Qatar zal over de hele wereld bekeken gaan worden. Qatar relatief ver van ons af. Hierdoor is het soms wat lastiger om het te gaan bekijken.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.